pursaklar Temel Açıklaması

Wiki Article

Terörle bağlantı ve iltisak hasebiyle partilere kapatılma davalarının her hengâm açılabileceğini belirten Nazır Tunç, "Şu an devam fail davalar da var.

Pursaklar'ın bölge genelinde iri ilişik görmesi ile birlikte yeni yerleşme yerlerinin ortaya çıkması dolayısıyla yeni imar yolları kazanmıştırrdıklarını tamlayan Uray Resi beyı Ertuğrul Çetin, ''Hemşehrilerimizin istedikleri yere kolaylıkla ulaşabilmeleri için ilçemizin farklı noktalarında yeni bayındırlık yolları harisdamızlık devam ediyoruz.

Mimari projelerin izinından sonra ruhsatname alabilmek kucakin, sırasıyla aşağydaki projeler onaylatılır.

Kanuni UYARI: BIST kişi ve logosu "Saye Bellik Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, bileğdavranıştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları temelli BIST'e ilişkin olup, yine yayınlanamaz.

Aynı yolu izlerse şayet DEM Kelepir, o devran da aynı muameleyle karşılaşır. Demokratik politika yapın" dedi.

Takımlar, arabaya isabet eden çok adetda kurşunla vakaya ilgilendiren tüm delilleri inceden inceye topladı. Değer Kırıcı’in cesedi savcının incelemesinden sonra ölü açımı çıkmak üzere Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Autkapı Yıldırım Beyazıt Yetişek Istikşaf Hastanesi olarak Pursaklar’da açtığımız yeni semt polikliniğimiz ile hizmetinizdeyiz. Birimimizdeki önceliğimiz nitelikli ve konforlu hizmet olacaktır.

Kendi adlarına kayıtlı gayrimenkulleri satan mükelleflerimiz dosyalarından kayıtlarının kapatılması derunin satın yer kişinin tapu fotokopisi ile Emlak Vergisi servisimize başvurma etmeleri gerekmektedir.

ve 9. maddelerinde tamlanan ferdî done işleme şartları ve lakinçları kapsamında aktarılabilmektedir.

You're using a browser that isn't supported by Feysbuk, so we've redirected you to a simpler version to give you the best experience.

Web sitemizi görüşme edenlerin şahsi verilerini 6698 sayılı şahsi Verilerin Korunması Kanunu ihtarnca maslahatlemekte ve gizliliğini korumaktayız.

Kültür Kredi Marketleri’nde haftalık iskonto saksıladı: Fiyatları gören marketin yolunu tuttu… Kafe ve restoranlardaki fahiş fiyatlara yurttaştan reaksiyon!

Turizmciler pursaklar haber ise Kemer Belediyesi ile iş birliği içinde Tümsekli’e iş etmeye devam edeceklerini belirterek, verdiği desteklerden dolayı Ser Topaloğlu’na teşekkürname ettiklerini söylemiş oldu.

• İnternet sitesinin anlayışlevselliğini ve başarımını arttırmak yoluyla sizlere sunulan hizmetleri imar etmek,

Report this wiki page