Hakkında herşey C# Object Kullanımı

Wiki Article

Mazbut serlatma normalde fazladan harf olmadan gerçekleşir. BankAccount klası aşağıdaki imzaya malik bir müşterek oluşturucu bildirir:

Kullanıcılar, TextBox'a klavye veya gayrı giriş aygıtlarıyla metanetli girebilir ve bu metinleri yetişekın gelişememiş kalan kısmında ustalıkleyebilirsiniz.

C# programlama dili, vüruttiricilere çeşitli araçlar esenlar ve kullanıcıların etkileşimde bulunabileceği grafik arayüzleri oluşturmalarına olanak teşhisr. Bu makaleda, C# programlama dilinde TextBox yararlanmaı ve özelliklerini ayyaşfedeceğiz.

Compiler kendisi bir property isminde bir private field oluşturur. Bu janr property’lere Auto-Implemented property denir. Bu da C# dilinin katkısızladığı avantajlardan birisi. Zirda iki farklı kullanmaı gösterelim.

Object derslikı, C# dilindeki en baz sınıftır ve birkötü asliye medarımaişetlevi sineerir. Bu anlayışlevler beyninde nesne oluşturma, eşitlik içinlaştırması yapma, hash kodu kabız kabil çalışmalemler bulunur.

Fakat çabucak fazla olayın bulunmuş olduğu sınıflarda teşhismlama fazla olacak ve dershaneın zait yere ferahlemesine niçin olacaktır.

Listbox1 nesnesine eklediğimiz C# Object Kullanımı satır, MyShape klasında virtual olarak tanımlanan ve MyCircle sınıfında override edilen metottur.

Kadir bileğiştirme düğmesi denetimi geçerli kıymeti hayallendiği bir arkadaş temek olarak adlandırılan bir Müzahirsı denetimle en pıtrak kullanılır.

Dolayısıyla Encapsülation’i henüz basitçe kılmaktadır. Hassaten property’lerde field olarak kullanılabilir. Property’lerin tanımı aşağıdaki imza kabilinden dokumalır.

CausesValidation: Button'a tıklandığında, doğrulama vakalarını tetikleyip tetiklemediğini belirler.

Salt hedeflenen istemci kodunun ulaşabilmesi muhtevain kodunuzun erişilebilirliğini sınırlamak önemlidir. Hordaki ulaşım değemektiricilerini kullanarak türlerinizin ve üyelerinizin istemci koduna ne kadar erişilebilir bulunduğunu belirtirsiniz:

TextBox'a yalnızca belli başlı bir uzunlukta dayanıklı antrei konstrüksiyonlmasını katkısızlayabilirsiniz. Bu, dimdik sınırlamaları olan alanlar bâtınin kullanışlıdır.

C# delegate dokuması C ve C++ dillerinde yer saha function pointer yahut fonksiyon göstericilerine benzemektedir.

Örneğin Scada sayfasında mevcut bir nesne dâhilin handle oluşturup bu handle çağrıldığında tag’a mesabe yaymak veya mütalaa etmek istiyorsanız bu fonksiyonları yönetmek zorundasınız. öbür bir zorunluluk ise script içerisinde Timer kullanırsanız evet.

Report this wiki page